نحوه طرح دعاوی علائم تجاری : اختراعات و طرح های صنعتی |دفتر حقوقی موکل| وکیل علامت و طرح صنعتی

دادخواست مربوط باید ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ تصمیم به ذی نفع و یا اطلاع او از ان ، به دادگاه صالح تقدیم گردد . تجدید نطر خواهی از اراء و نحوه رسیدگی ، تابع مقررات ایین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی است .

 

 

دفتر حقوقی موکل، ارائه دهنده خدمات حقوقی توسط وکلای پایه یک دادگستری در سراسر ایران

 

نحوه طرح دعوا

ماده 124 ایین نامه قانون ثبت اختراعات ، طرح های صنعتی و علائم تجاری ، بیان می دارد : (( هر شخصی که نسبت به تقاضای ثبت علامت اعتراض داشته باشد باید ظرف مهلت 30 روز از تاریخ انتشار اگهی موضوع ماده 120 این ایین نامه اعتراض خود را در دو نسخه مبنی بر عدم رعایت مفاد بند های (الف) و (ب) ماده 30 و ماده 32 قانون به مرجع ثبت تسلیم نماید . ))

 برای مشاوره با وکیل ثبت اختراع با ما تماس حاصل فرمایید

ماده 120 ایین نامه مزبورلزوم انتشار اگهی را مقرر نموده است . حال اگر اعتراض معترض به تقاضای ثبت علامت مبتنی بر ادعای حق مالکیت نسبت به علامتی باشد که اظهارنامه ثبت ان تسلیم مرجع ثبت گردد و اگهی شده در صورتی که علامت قبلا بنام معترض ثبت نشده است باید (( همزمان با اعتراض )) برای علامت خود که عین و یا شبیه علامت تجاری معترض به می باشد مطابق مقررات تقاضای ثبت علامت متعلق به خود را مطابق مقررات از مرجع ثبتی تقاضا ننماید اداره مالکیت صنعتی به اعتراض معترض به ثبت علامت تجاری ترتیب اثر نخواهد داد .

همین قاعده در زمانی که شخصی تقاضای ابطال علامت تجاری دیگری را به واسطه سابقه استفاده در دادگاه علامت تجاری مطرح می نماید نیز باید رعایت شود : یعنی خواهان دعوای ابطال علامت تجاری که ادعای حق مالکیت نسبت به علامت موضوع دعوا را دارد و علامت وی نیز در اداره مالکیت صنعتی ثبت نشده است می بایست مستفاد از ماده 125 ایین نامه قانون مذکور همزمان با اقامه دعوای ابطال علامت تجاری ثبت شده بنام دیگری ، درخواست ثبت علامت تجاری متعلق به خود را طریق الزام اداره مالکیت صنعتی به ثبت علامت تجاری متعلق به خود را از دادگاه علامت تجاری به سبب سبق استفاده درخواست نماید و اگر همزمان درخواست ثبت علامت تجاری متعلق به خود را ننماید دادگاه دعوای وی را استماع نخواهد کرد و این امری کاملا معقول و منطقی می باشد ، زیرا صرف نظر از مفاد ماده 125 ایین نامه قانون ثبت اختراعات ، طرح های صنعتی و علائم تجاری اگر دادگاه علامت تجاری دعوای متقاضی ابطال را که علامت تجاری وی در اداره مالکیت صنعتی ثبت نشده را استمانموده و حکم ابطال علامت ثبت شده متعلق به خوانده دعوا صادر کند ، این امر نمی تواند حق مالکیت برای خواهان که محکوله وقع شده است ایجاد نماید و به عبارتی محکوم به نمی تواند به استناد حکم دادگاه از علامت مورد ادعایی خود استفاده انحصاری نموده و دیگران را از استفاده علامت تجاری موضوع حکم دادگاه منع می کند : زیرا قانونگذار در ماده 21 قانون ثبت اختراعات ، طرح های صنعتی و علائم های تجاری مصوب 1386 بیان داشته حق انحصاری از یک علامت به کسی اختصاص دارد که ان علامت را طبق مقررات این قانون به ثبت رسانده باشد ، یعنی صرف ثبت علامت تجاری است که حق انحصاری برای مالک علامت ایجاد می نماید و صدور حکم دادگاه بدون ثبت علامت در اداره مالکیت صنعتی نمی تواند حق انحصاری علامت تجاری و اثار ان را برای مدعی مالکیت علامت ( محکوم له ) ایجاد کند ، از طرفی اگر رای دادگاه را دلیل مالکیت و اثار ماده 31 قانون ثبت اختراعات ، طرح های صنعتی و علائم تحاری را بر رای دادگاه بار نماییم این موضوع ایجاد مرجع موازی یا مرجع اداره مالکیت صنعتی می باشد که برخلاف نظر قانون گذار است : بنابراین اشخاصی که مدعی حقی نسبت به یک علامت تجاری به جهت سبق استفاده از علامت تجاری مورد ادعایی هستند اما علامت خود را در اداره مالکیت ثبت نکرده اند باید همزمان علاوه بر تقاضای ابطال کوهای علامت تجاری ثبت شده ، درخواست ثبت علامت تجاری متعلق به خود که حسب مورد عین یا شبیه علامت تجاری ثبت شده موضوع دعوا می باشد را با خواسته الزام اداره مالکیت صنعتی به ثبت علامت تجاری مورد ادعایی را به نام خود بنماید . در غیر این صورت یعنی اقامه دعوای ابطال علامت تجاری به جهت فوق ، بدون تقاضای ثبت علامت تجاری بنام متقاضی ابطال ، استماع نیست .

 .

 

 بیشتر بخوانید

 رای طرح صنعتی در خصوص جدید بودن |دفتر حقوقی موکل| وکیل علامت و طرح صنعتی

اختیاری یا الزامی بودن استفاده از علامت تجاری|دفتر حقوقی موکل وکیل علامت و طرح صنعتی

طرح های قابل ثبت|دفتر حقوقی موکل| وکیل علامت و طرح صنعتی

ضمانت اجرای کیفری طرح صنعتی|دفتر حقوقی موکل

رای موفق حقوقی طرح صنعتی| دفتر حقوقی موکل

ثبت درخواست خدمات

درخواست نگارش نامه اداری

 چنانچه در مراجعه به شرکتها،سازمانها ، ادارات،مراجع ثبتی، مراجع قضایی و غیر قضایی نیازمند تدوین و مکاتبه اداری با مقامات مسئول با چهارچوبی اصول وفق موازین اداری و حقوقی می باشید ، می توانید از این خدمات حقوقی موکل قسمت بهره مند گردید

ثبت نگارش نامه اداری

درخواست مطالعه پرونده( قرارداد)

تقاضای مطالعه و بررسی پرونده (مستندات) جهت ارائه راهکار .............

ثبت و سپردن پرونده

درخواست مشاوره حقوقی

در صورتی که تمایل دارید به صورت فوری و بدون اتلاف وقت، پاسخ حقوقی مناسب و تخصصی در زمینه پرسشهای قانونی خود را از طرق تعیینی  دریافت کنید، می توانید  با انتخاب هر یک از طرق، دریافت مشاوره  نمایید

گرفتن وقت مشاوره حضوری مشاوره تلفنی مشاوره آنلاین

درخواست تدوین لایحه دفاعیه

اگر نمی خواهید وکیل بگیرید، اما می خواهید یک وکیل یا مشاور حقوقی برای پرونده ای که قبلا تشکیل شده است دفاعیه بنویسد. یا اگر می خواهید علاوه بر وکیلِ خودتان، متن دفاعیه شما توسط فردی دیگر هم بازنویسی یا مطالعه شود، عنوان درخواست شما «درخواست تدوین لایحه دفاعیه» خواهد بود.

ثبت درخواست

درخواست تدوین قرارداد

بسیاری از اختلافات مالی و تجاری ناشی از تفاوت در تفسیر توافقنامه ها، قراردادها، پیمان ها و تفاهم نامه ها و یا به طور کلی شرایط و ضوابط همکاری است. هر چه تعاملات، تعهدات و موضوع قراردادها پیچیده تر باشد، امکان بروز اختلاف در تفسیر مفاد بیشتر می شود. دفتر حقوقی موکل پیشنهاد می کند در نوشتن متن قرارداد خود از وکلای با تجربه کمک بگیرید. «تدوین قرارداد» در دفتر حقوقی موکل بدین معنی است که شما اطلاعات لازم را وکلای ما می دهید و وی متن قرارداد مورد نیاز شما را می نویسد.

ثبت درخواست

درخواست تدوین شکوائیه (کیفری)

در دو حالت می توانید از وکلای دفتر حقوقی موکل درخواست کمک برای نوشتن شکایت کیفری (شکوائیه) داشته باشید:

  • حالت اول) اگر می خواهید علیه کسی که معتقدید جرمی مرتکب شده شکایت کنید و در صورتی که می خواهید شخصا و بدون وکیل شکایت را ثبت کنید؛
  • حالت دوم) اگر می خواهید علاوه بر وکیلی که متن شکایت مورد نیاز شما را تنظیم کرده یا در حال تنظیم آن است، متن شکایت شما توسط فردی دیگر هم بازنویسی یا مطالعه شود.

عنوان درخواست شما در این دو حالت «درخواست تدوین شکوائیه» خواهد بود.

ثبت درخواست

درخواست تدوین دادخواست (حقوقی)

در دو حالت می توانید از وکلای دفتر حقوقی موکل درخواست کمک برای نوشتن دادخواست داشته باشید:

  • حالت اول) اگر می خواهید علیه کسی که با او اختلاف حقوقی دارید از طریق تنظیم دادخواست در دادگاه های حقوقی (و نه کیفری)  و یا شوراهای حل اختلاف، اقدام کنید و در صورتی که می خواهید شخصا و بدون وکیل دادخواست خود را ثبت کنید؛
  • حالت دوم) اگر می خواهید علاوه بر وکیلی که متن دادخواست مورد نیاز شما را تنظیم کرده یا در حال تنظیم آن است، متن دادخواست شما توسط فردی دیگر هم بازنویسی یا مطالعه شود.

عنوان درخواست شما در این دو حالت «درخواست تدوین دادخواست» خواهد بود.

ثبت درخواست

درخواست تدوین اظهارنامه

اظهارنامه در واقع متن، درخواست یا نامه رسمی مورد قبول مراجع قضایی است. اگر شما در مقابل دیگران حقی دارید که طرف مقابل از دادن حق شما امتناع کرده است یا این که فردی تعهدی در برابر شما داده است و آن تعهد را عملی نکرده است، گاهی اوقات لازم است قبل از مراجعه به مراجع حقوقی و طرح دعوی، درخواست خود را به طرف مقابل اعلام کنید. ارسال نامه عادی یا اعلام شفاهی در بسیاری از موقعیت ها مورد قبول مراجع قضایی قرار نمی گیرد. متن اظهارنامه باید دقیق باشد، چون ممکن است بعداً علیه خود شما مورد استناد قرار گیرد. در چنین مواقعی بهتر است یک وکیل با تجربه متن مورد نیاز شما را بنویسد.

ثبت درخواست

درخواست پذیرش وکالت

اگر می خواهید وکیلی وکالت پرونده ی شما را در مراجع قضایی بر عهده بگیرد، یا در انجام کلیه امور حقوقی و قانونی وکالت شما را برعهده بگیرد، عنوان درخواست شما «پذیرش وکالت» است. 

داشتن وکیلی معتمد و کارآمد ، موجب آرامش روانی ، مالی و جانی شما خواهد بود.

ثبت درخواست راهنمای انتخاب وکیل

به ما بپیوندید

دفتر حقوقی موکل ، از جمله دفاتر حقوقی تخصصی بشمار می آید که به شما کمک می کند مشکلات و مسائل حقوقی خود را در قالب « ارائه مشاوره حقوقی، خدمات آنلاین، قبول وکالت و ارائه دانش حقوقی در موضوعات حقوقی،» برطرف سازید. تخصص ما سرمایه ماست.

 راهنما: جهت ارسال پرسش، گرفتن وقت ملاقات حضوری و دریافت خدمات آنلاین ما کافیست بشرح ذیل با ما ارتباط نمایید:

 

دریافت آدرس و شماره تلفن دفتر حقوقی موکل

کانال خدمات حقوقی موکل

ارتباط مستقیم تلگرامی ما

پست الکترونیکی موکل

لینک دین
تلگرام
اینستاگرام
الووکیل

ورود اعضا

برای دریافت خدمات حقوقی ثبت نام کنید